Heeft u een bericht voor op de website?

Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Wandelroutes door Oss Noord-West!

Wandelroutes door Noord-West

Sinds kort staan er twee prachtige wandelroutes door Noord-West op deze site. Jan Ulijn heeft een ‘Parkentocht’ uitgezet die start bij wijkcentrum De Bonte Hoef. De andere route, de ‘Boerderijtocht’, start bij wijkcentrum De Hille. U vindt de routes via de links in dit artikel of via ‘downloads’ aan de rechterkant van deze pagina.  

En met het mooie weer op dit moment is het natuurlijk een mooie gelegenheid om deze wandelroutes eens te lopen!


Lees verder...

Stichting Door en Voor

Je steunsysteem is overal om je heen!

 

De gemeente Oss heeft Stichting Door en Voor gevraagd ervaringsdeskundigen in te zetten als kwartiermakers in de nabijheid van klanten om van daaruit de burger steun te geven in het opbouwen van sociale contacten en sociale activiteiten.

Kwartiermaken gaat over het bevorderen van het maatschappelijk klimaat zodat mensen die nu met uitsluiting en isolement te maken hebben en daarbij kansen missen, meer mogelijkheden krijgen.

Kwartiermaken is ook laten zien wat de meerwaarde van de cliënt is in en naar zijn/haar eigen omgeving.

Daarbij wordt uitgegaan van…
Lees verder...

Russische zomerfeest Iwan Koepala

22 juni om 13.00 uur organiseert het Ded Moroz in Oss team het tweede feest voor kinderen – het Russische zomerfeest Iwan Koepala dat plaatsvindt in het park De Strepen in Ussen. Dit zomerfeest draait om de natuur: zon (vuur), water en planten. Een groot aantal tradities zijn daarop gebaseerd. Eerst worden de gasten ontvangen en kunnen ze verschillende traditionele voorwerpen bekijken. Er volgt een korte voorstelling die uitleg geeft over het feest. Daarna beginnen de spelletjes en de zoektocht naar de magische plant... En er is meer! In verband met een beperkte aantal kleine cadeautjes voor de kinderen,…
Lees verder...

Website ossnoordwest.nl brengt mensen bij elkaar!!!

Naar aanleiding van het Wijkplan Oss Noord-West zijn verschillende wijkorganisaties met elkaar aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een wijkwebsite voor Oss Noord-West. Het doel is een website te maken waar u elkaar kunt ontmoeten, waar nieuwe contacten kunnen ontstaan en waar u nieuws over uw wijk en activiteiten kunnen vinden.

Een ander doel is de levendigheid van de wijk zichtbaar te maken. Actieve bewoners met ideeën en activiteiten voor hun buurt of wijk kunnen hun activiteiten en ideeën zelf plaatsen op de website. Bent u op zoek naar ideeën of tips dan kunt u…
Lees verder...

Heeft u ook een bericht voor op de website?

Heeft u zelf een activiteit of bericht voor op de website? Dan kunt u dit via onderstaand formulier aan ons laten weten.
Binnen een paar dagen staat uw activiteit of bericht op onze website.
Naam*
Email*
Bericht*
A +    |     A -
Met onderstaand invulveld kunt u zoeken naar een onderwerp op de website.
 
No entries found